Zakelijk


Als producent en groothandel van ijsblokjes en crushed ice is ons doel om onze klanten ten alle tijden in hun behoefte te voorzien. Afhankelijk van de verschillende producten zijn er vele voordelen die Ice Service Nederland te bieden heeft.

Vaste levering

Gebruikt u permanent ijs? Dan kunnen wij u tegen aantrekkelijke prijzen wekelijks van u benodigde ijs voorzien. Voor meer informatie klik hier en stuur ons een mail of bel 04 92 – 74 71 48.

Evenementen

Ice Service Nederland is onderdeel van Molotov Events. Molotov Events is een bedrijf dat al jarenlang actief is in het verzorging van de catering op festivals en evenementen. Door deze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat nodig is om een (groot) evenement van ijs te voorzien. Ice Service Nederland kan dan ook gezien worden als een specialist in het leveren van grote volumes ijsblokjes en crushed ice.

  • Tijdens evenementen kunnen wij u voorzien van tijdelijk extra vriescapaciteit, in de vorm een vrieswagen of vries-aanhangwagen. 

  • U kunt ook vrieskisten huren voor het tijdelijk opslaan van ijs. 

  • Bij grote afname, in combinatie met de ingehuurde vriescapaciteit, bieden wij u ook de mogelijkheid om het overgebleven ijs terug te nemen, zodat u alleen het gebruikte ijs afrekent. 

Wederverkoop

Ice Service Nederland hanteert een vast concept wat betreft de verkoop van ijsblokjes verpakkingen van 2 kg. Deze verpakkingen zijn bestemd voor wederverkoop richting de consument. Ice Service Nederland biedt u als retailer de mogelijkheid om dit product te verkopen.

  • U kunt het ijs opslaan in een vrieskist die door Ice Service Nederland in bruikleen wordt geleverd.
  • Ice Service Nederland zorgt voor regelmatige bevoorrading.
  • Er is geen enkele investering vanuit de kant van de winkelier vereist.
  • Ice Service Nederland bezorgt kosteloos één maal per week de benodigde voorraad.