Hoeveel ijs heb ik nodig?

Hoeveel ijs heb ik nodig?


DSC_1254

IJsblokjes in drankjes
Onze ijsblokjes worden verpakt in zakken van 2 kg of 5 kg. In een zak van 2 kg zitten circa 100 ijsblokjes, een zak van 5 kg is goed voor circa 250 ijsblokjes.

Als het ijs wordt gebruikt om frisdrank of wijn in een glas te koelen, heeft u voldoende aan twee ijsblokjes per glas. Met 5 kg ijs kunt u 125 glazen voorzien van ijs. Voor cocktails gebruikt u 5 à 6 ijsklontjes per glas, u kunt dan 80 glazen van ijs voorzien met 5 kg ijs. 

 

DSC_0031(Frozen) crushed ice voor cocktails
Wij adviseren om ongeveer 150 gram crushed ice per cocktail te gebruiken. Door veel ijs te gebruiken koelt de drank sneller af, waardoor het ijs niet hoeft te smelten. Bij gebruik van weinig ijs zal het juist sneller gaan smelten, omdat het meer energie en tijd kost om het drankje te koelen, met als gevolg; een waterige cocktail.

Ons crushed ice wordt verpakt in zakken van 20 kg. Het frozen crushed ice wordt verpakt in zakken van 5 kg en geleverd in dozen van 10 kg. Per 10 kg kunt u ongeveer 65 glazen met crushed ijs vullen voor cocktails zoals Mojito en Caiphirina.